söndag 20 april 2014

Rafflande duell på Ryssberget

Martin tog sin första seger i UV-GP sedan förra årets Lidingölopp när han ohotad tog hem Ryssbergsloppet på fina 52:39, men det var duellen om andraplatsen som var den stora snackisen efter loppet. Ola, som ryckt ifrån Adde efter fem kilometer, såg ut att ta en bekväm silverplats och glömde kasta en blick över axeln på upploppet. Där bakom kom nämligen en galet spurtande Adde som i en sista desperat kraftansträngning kastade sig förbi den regerande mästaren och knep värdefulla poäng i sammandraget. Tiden skrevs till 57:06 för båda, men som ni själva kan se på filmen är Adde steget före över mållinjen.



Bakom dessa spurtande herrar hade Anders en ganska jobbig avslutning på den tunga banan och han såg inte alltför nöjd ut med sina 1:08:22, men han hade en dryg minuts marginal till dagens femte uv Jonas "Gunde" som leende sprang i mål på 1:09:26.

Nu gäller det för dessa herrar att snabbt återhämta sig, på annandagen är det dax för det klassiska Skrylleloppet där nya viktiga poäng står på spel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar