tisdag 10 juli 2018

LK Uven fortsatte Traditionen i Hörby

Hörby marknadslopp 4/7 - 2018
 
Fredde tvingades till ett sent avhopp vilket ledde till att de tre premiärlöparna Emma, Hanna och Martin L representerade LK Uven i den 48:e upplagan av det välrenommerade Hörby marknadslopp. 
 
Martin Larsson redo att tackla Hörby Marknadslopp
 
Loppet som fått mycket ros från tidigare Uv-representanter gjorde ingen besviken. Martin Stigmar bröt detta år sin svit efter 9 raka års deltagande och vilade sin kropp efter helgens IronMan i Roth, Tyskland. 
 
Den mycket analoga lösbladsnedräkningen till startskottet var till ända och de ivriga löparna gav sig iväg i den heta julikvällen och insöp avgaserna från MC-kortegen. Samtliga uvar kämpade sig igenom den inledande halvan med mestadels uppförslöpning och kunde sedan njuta av medlutslöpning in mot målet. 
 
Väl i mål var det tre glada uvar med fina resultat och spännande dueller under loppet. Hanna gick in på 1:05:45 vilket gav en fin 11:e plats av 31 damer i motionsklassen, Emma krossade timmesbarriären efter en hård slutspurt och gick in på 59:34 vilket gav en delad 3:e plats.
 
Starka insatser av Uvarna
Martin L lyckades rycka ifrån sin närmsta motståndare på den sista kilometern och kom först i motionsklassen på 48:45 och raderade därmed ut det gamla klubbrekordet i Hörby från 2011 (Martin S 49:11)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar