söndag 17 september 2017

Emma och Martin var Lergökar


Lergöksloppets arrangörer lyckades skaka fram lite sensommarväder till sitt mycket trevliga lopp som håller till på fina skogsstigar och lite grusvägar i Råbocka. En tapper skara på ca 130 personer kom till start på den långa sträckan. 10.2 kilometer.

Martin höll sig lita avvaktande första kilometern men var sedan plötsligt 3a när tokrusningen i början mattades av lite. Från 5 km gick han upp på andraplats och med trean hack i häl resten av loppet blev det ett prov för psyke och fysik, inga luckor för myslöpning direkt. Med två kilometer kvar fick han en liten lucka och lyckades hålla undan med fyra sekunder från de nu två jagande löparna bakom. 39:41, tre sekunder långsammare än i fjol men , en fin andraplats i loppet.


Emma på väg in mot mål
Brian Fallon var sen till start och hann inte riktigt med allt i förberedelserna 
Emma hade en ganska hård dag på jobbet med en rejäl ledbandsutsträckande feltrampning redan i början av loppet. Lite gång , silly running, och gnet senare lyckades hon mata in som fjärde dam precis som i Hässleholm för två veckor sedan.

Emma och Martin plockade värdefulla poäng i GP och så snart LK Uvens resultatdator processat sensommarens resultat kan vi se hur spännande det faktiskt är inför avslutningen


LK Uvens tabelldator jobbar för fullt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar