torsdag 26 maj 2016

Martin S tog hem "Superlördag"

Den så kallade "Superlördag" innehöll två stadslopp på 10 km . I Helsingborg i form av Springtime och i Lund erbjöds man lillebrorsloppet Lundaloppet. Nytt för i år var att tiderna i dessa två lopp jämfördes rakt av med delad poängpott.

Martin sopade hem "Superlördag"

Vädret som bjöds var blåsigt men betydligt behagligare än förra årets regnkyla. I Helsingborg ställde Uven upp med Emma, Martin och Robert. Martin var trots en ballongrelaterad vurpa först i mål på fina 38:26, hans bästa miltid på 4 år.  Emma som efter omräkning fick 38:28 (43:43) var snubblande nära men nådde inte riktigt ända fram. Robert chockade även han publiken med att slå förra årets resultat med 4 minuter och komma in på 46:52. "Jag trodde att under 38:29 skulle räcka till vinsten idag så jag satsade på det... så jag hade tur som sprang ett par sekunder "för snabbt" " , skrattade Martin i vimlet efteråt. 

Laguppställningen i Helsingborg

I Lund var et Fredde, Mattias, Adde och Ola som gjorde upp. Den i förväg så heta duellen mellan Adde och Ola kom av sig då Adde fullständigt pulveriserade Ola ( i alla fall mentalt) . Adde kom in på 41:03 efter en väldigt snabb första halva, Ola var hela 19 sekunder efter på 41:22. En annan som fortsätter sin fina utvecklingskurva är Mattias som rusade in på 42:54, påtagligt nöjd. Fredde spurtade in en stund senare på  51:10, en bit från fjolårsformen men han har ju alltid fokus på St Hans i slutet av Maj.

Laguppställningen i Lund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar