torsdag 19 mars 2015

Nedräkning inför GP - 2015: Sällan flygande uvar

Årets Grand Prix närmar sig i takt med att vårsolen börjar lysa över de ivrigt tränande uvarna som ska slåss om årets ädla medaljer. Uvbloggen kommer i år att presentera sitt (Addes) tips för hur årets drabbning kommer att slutas. I dagens inlägg presenteras "De sällan flygande uvarna". Detta är kompetenta, om än sällan springande, uvar som enligt kännarna inte kommer att blanda sig i tätstriden om de inte ändra sin taktik (att inte springa lopp).

Först ut på listan är den tidigare så flitiga GP-deltagaren Per-Åke Frostell (ej placerad 2014). Per-Åke som hade en stark säsong 2013 syntes inte till i loppen förra året och hans träning reggas inte längre på funbeat, vilket gör honom svårbedömd. Han har dock siktats både på jobbet och i mailkonversationer vilket tyder på att han existerar. Kanske han kommer att dyka upp när det drar ihop sig till tävling?

Erik Sjökvist (9a 2014) testar i år att bara träna pass som börjar på C. Därför har det blivit mycket cykling och cirkelträning för hans del, men det ryktas om att han även börjat lägga in löpning i sitt schema, kanske för att vässa formen inför kommande GP-tävlingar? Hans niondeplats från ifjol kan förbättras betydligt med lite flitigare deltagande.

Martin Larsson (ej placerad 2014) är LK Uvens egen Johan Olsson. Han ställer sällan upp, men när han gör det vinner han. Ingen vet när han dyker upp med ett leende på läpparna och krossar allt motstånd. Förra året blev det inga starter i GP och årets uppladdning med nya spännande träningsformer som Sumobrottning har lett till ett brutet nyckelben. Kanske ser vi honom i något lopp under senare delen av säsongen?

Mattias Balkefors (11a 2014) drog in som ett yrväder med en stor låda öl inför GP-finalen i höstas. Topp 10 i sammandraget känns givet 2015.

Elin Persson (10a 2014) såg stark ut under sommaren 2014 och tog en meriterande tredjeplats i Hörby. Sedan dess har sjukdomar ställt till det för hennes träning och formen inför 2015 är tveksam. Med några fler starter än ifjol kan hon dock vara med och utmana högre upp i tabellen och siktet är redan inställt på Göteborgsvarvet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar