fredag 27 mars 2015

Nedräkning inför GP - 2015: Bubblare

I dagens nedräkning presenteras tre löpare som enligt tipsen kommer att placera sig strax utanför topp 5 när krutröken lagt sig och resultatlistan ska sammanställas efter Berguvens GP-Final 2015. Egentligen är det ett stort privilegium att vara bubblare eftersom man har allt att vinna och dessutom kan ropa "In your face" till bloggande tippare när de vinner hela skiten. Men då gäller det att hitta fokus, prioritera årets tävlingar och springa som besatt!

Gunde (8a i GP 2014) gjorde flera starka lopp 2014, men behöver springa lite fler tävlingar för att kunna klättra i listan och strida om en topp 5-placering. Blir farlig i Röstånga-loppet och en stark start på årets GP kanske kan leda till en attack mot högre placeringar.

Fredde (7a i GP 2014) hade en stark, om än något ojämn, säsong 2014. I några tävlingar blixtrade han till och visade prov på takter som kan leda till en högre placering i sammandraget.

Emma (5a i GP 2014) tog tunga segrar förra året i GP-finalen, på Hallandsåsen och på Pre 5K, för att nämna några, men även om hon är en av klubbens absolut vassaste löpare tror den tippande experten att det sparsamma tävlandet inte kommer att räcka till en topp 5 placering i år. Om Emma bestämmer sig för att satsa är hon dock en stark utmanare att ta hem den åtråvärda vandringspokalen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar