tisdag 1 mars 2016

Nedräkning inför GP 2016 - Bubblande uvar

I den stentuffa konkurrensen om de fem översta platserna i världens kanske mest spektakulära uv-GP måste tyvärr ett antal kompetenta och hårt kämpande uvar hamna strax utanför toppskiktet. Uv-tipset blickar in i kristallkulan och spår att 2016 års mest intressanta bubblare blir:

Anders Hansson: Snart är hela ladan på Nöbbelöv tapetserad med nummerlappar och medaljer från löptävlingar och Anders brukar vara LK Uvens allra flitigaste löpare. Nu spökar en ond fot och formen känns lite osäker inför årets strapatser. Uv-tipset tror att det blir svårt att klämma sig in bland de fem översta i sammanräkningen.

Mattias: Gjorde fina framsteg under förra årets säsong och om den trenden fortsätter ser det lovande ut för att kunna utmana topp 5 i årets tävling. Får vi en fingervisning redan i Stävie i helgen?

Fredde: Uv-veteranen behöver nog göra en storsatsning och öka på sitt tävlande för att kunna slå sig in i toppen.

Martin Larsson: Blixtinsatsen i höstens tävlingar skrämde slag på medaljaspiranterna och vem vet, kanske blir det allvar i satsningen i år. Lär bli svårstoppad i Stävie i premiären.

Gunde: Tävlade ganska sparsamt förra året, och bubblar förmodligen strax under topp 5 även i år.

Avslutningsvis några bonusbubblare: Elin (mer än ett lopp 2016?), Cosmin (comeback? anmäld i Stävie i premiären), Robert (dansade en sommar?), Erik (springer när cykeln har punka?), Magnus (springer bara lopp i Helsingborg?), Per-Åke (finns det sanning i comeback-ryktet?) och Stefan (vem?)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar