onsdag 5 februari 2014

Protokoll från årsmötet

§1 Mötet öppnas

§2 Närvarande uvar: Adde, Martin Stigmar, Emma, Ola, Anders, Fredde

§3 Uv GP 2014: Beslut fattades att samtliga lopp behåller uvstatus och att GP utökas med ett midnattslopp i egen regi, se §6. Poängkvoter för loppen och den speciella uv-koefficienten behålls i 2014 års upplaga. Se även §7

§4 Medlemsavgifter: Beslut fattades att medlemsavgiften behålls på nuvarande nivå (0 kronor 2013)

§5 Inköp av material: Beslut fattades att en kommitté bestående av Emma, Fredde och Ola snarast sätter igång att ta fram en ny kollektion uvkläder med åtminstone linne och T-shirt.

§6 Beslut fattades att anordna ett midnattslopp helgen före midsommar. Loppet ska arrangeras på olika platser varje år och arrangerande uv/uvar väljer bansträckning inom intervallet 8-16 kilometer. Loppet bör arrangeras i vackra omgivningar och i någorlunda lättlöpt och lättorienterad terräng. Första uvar att arrangera blir Adde och Martin som siktar på Skåneleden Viken-Helsingborg.

§7 Beslut fattades att inte vidta åtgärder gentemot Springtime trots att de uppenbart snott uvkoefficienten för tillämpning i sin lagtävling 2014 utan att ge någon som helst cred till det statiska arbete som Martin lade ner när han tog fram den.

§8 Mötet avslutas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar