måndag 8 april 2013

Årets GP rivstartade i Helsingborg

Så var det dax, prermiären för årets Uv-GP. Eftersom ingen uv vågade sig på Ryssbergsloppet på långfredagen blev det söndagens Helsingborgs Terränglopp som blev årets första riktiga tävling. I väntan på en tävlingsberättelse från någon av deltagarna redovisas här resultatet:

1) Emma Blomsterberg 37.36 (33.05 omräknad tid med uvfaktorn)
2) Ola Stigmar 35.02
3) Per-Åke Frostell 51.19

Eftersom det i årets GP verkar vara några nya uvar som vill testa att vara med kan det vara på sin plats att förtydliga att för att räknas med i GP ska man alltså tävla för LK Uven om det inte finns synnerligen starka skäl att inte göra det. Exempel på synnerligen starka skäl är om arbetsgivaren kräver att man tävlar för dem för att man ska få gratis startavgift eller om man måste tävla för en klubb som är ansluten till SFIF för att bli seedad eller vara i tävlingsklassen. Eftersom det här var årets första tävling kommer både Emma och Ola undan med en varning och får behålla sina poäng. Extra cred till Per-Åke dock, som var den ende LK Uven-löparen i resultatlistan!

1 kommentar:

  1. Jag ber om ursäkt att jag inte uppfattat att man måste tävlaför Lk Uven. Tyvärr kommer detta att upprepas i Skrylle och på Springtime eftersom jag redan är anmäld dit. Men efter det skall jag självklart tävla för Lk Uven. skall maila arrangörerna och se om man kan ändra!

    SvaraRadera