onsdag 25 april 2012

Skrylleloppet

Fem uvar var i Skrylle helgen för att ta sig an tio kilometer skogsstigslöpning och de avslutande ökända backarna där många löpare frustat högt genom årens lopp. Det var rekordmånga deltagare och vädret var exemplariskt. Martin, Emma, Anders och Per-Åke gjorde sin andra tävling för året samtidigt som Adde gjorde efterlängtad come back efter ett långt rehab-jobb.
Anders, Adde, Per-Åke o Emma laddar

Erik lämnade ett sent återbud på grund av förkylning samtidigt som GP-debuterande Ola Stigmar sköt på debuten ett par veckor på grund av en blixtvisit i Röstånga. Efter en plågsam resa tog Martin sin andra raka fullpoängare när han rasade i mål på 39:00. En stund senare kom Adde i mål på 44:49 efter en frenetisk spurtstrid med Lunds Robert Karlsen.

Adde på väg in i mål i come backen
Det var spännande i målfållan i väntan på vad nvarande GP-tvåan Emma skulle kunna prestera. Emma kom i mål på 50:01 vilket omräknat blev 44:01 varpå hon petade ner Adde till tredjeplats för dagen.Anders slog ett fint pers på banan med 51:36 vilket bådar gott inför sub-50 redan under Lundaloppet 5/5. Per-Åke kom in som femte uv i sin skrylledebut på 1:05:36.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar